Pravno obvestilo

Spletno mesto 1Ainternet.info je vzpostavljeno z namenom trženja storitev v okviru podjetja 1A internet d.o.o. Vsebine spletnega mesta so informativne. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Ne 1A internet d.o.o. ne katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Varovanje osebnih podatkov

Razlaga pravil upravljanja z osebnimi podatki, ki nam jih posredujete preko teh spletnih strani. Svetujemo vam, da pravila preberete v celoti, predno začnete uporabljati spletno stran 1Ainternet.info.

Ko pridete na spletno stran 1ainternet.info, nam vaš spletni brskalnik samodejno posreduje naslednje podatke: vaš IP naslov, vrsto in verzijo brskalnika, iz katere spletne strani ste privašli, kateri je vaš ponudnik internetnih storitev (ISP). Naštete podatke uporabljamo za statistično obdelavo podatkov o obiskovalcih tega spletnega mesta. Teh podatkov ne uporabljamo z namenom, da bi vas identificirali kot posameznika.

Če se odločite za registracijo na spletnem mestu 1ainternet.info, potem nam morate posredovati vaš email naslov. Izmisliti si morate tudi uporabniško ime in geslo, ki ju želite uporabljati na tej strani. Te podatke uporabljamo zato, da vas identificiramo kot anonimnega enoznačnega uporabnika. S tem vam omogočimo uporabo storitve moje povezave. Vaš e-mail naslov, na vašo zahtevo, uporabimo tudi za dostavo vaših podatkov (uporabniško ime in geslo) ter za sporočila o drugih pomembnih zadevah portala 1ainternet.info. Zaradi varnosti, ob vaših uporabniških podatkih, hranimo tudi vaš(e) IP naslove, s katerimi se prijavljate v sistem.

Spletno mesto 1ainternet.info, za pravilno delovanje zahteva, da ima vaš brskalnik omogočeno uporabo piškotkov (cookies) in skriptnega jezika JavaScript. Piškotki nam omogočajo, da vas naš sistem (v primeru, da ste registriran in prijavljen uporabnik) prepozna, kot enoličnega anonimnega uporabnika.

Kot ponudnika iskanja (občasno tudi kot ponudnika oglaševanja), uporabljamo iskalnik Google, ki osebne podatke zbira ločeno. 1A Internet d.o.o. nima dostopa do teh podatkov. Več o Googlovem pravilniku o zasebnosti pa si lahko preberete tukaj.

Občasno na spletnem mestu 1Ainternet.info odstopimo del oglaševalksega prostora tretjim osebam oz. oglaševalskim agencijam. Te tretje osebe oz. agencije, zbirajo osebne podatke ločeno. Dostopa do teh podatkov nimamo. Svetujemo vam, da si preberete njihovo politko varovanja osebnih podatkov na njihovih straneh.

Portal 1ainternet.info vsebuje veliko zunanjih povezav. Ko kliknete ne katero izmed teh povezav in zapustite spletno mesto 1ainternet.info, politika zasebnosti, ki je zapisana na tej strani, ne velja več.

Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primerih, ko tako zahteva zakon.