Pogoji uporabe spletne strani 1Ainternet.info

Pogoji uporabe se nanašajo na vašo uporabo tega spletnega mesta, vključno z vsemi podstranmi, ki se nahajajo na spletnih naslovih z domeno 1ainternet.info. Dostop in uporabo spletnega mesta omogoča podjetje 1A Internet d.o.o. Če želite uporabljati spletno mesto 1ainternet.info, se morate strinjati s pogoji uporabe. Če spletno mesto uporabljate, potem smatramo, da se tudi strinjate s pogoji uporabe. Pogoji stopijo v veljavo z vašim prvim obiskom tega spletnega mesta. Podjetje 1A Internet d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pogoje uporabe tega spletnega mesta.

V pogojih uporabe je obiskovalec (uporabnik) spletnega mesta občasno opredeljen kot "vi" ali "vam", ponudnik (1A Internet d.o.o.) pa kot "mi".

Spletno mesto 1Ainternet.info je vzpostavljeno z namenom trženja storitev v okviru podjetja 1A internet d.o.o. Vsebine spletnega mesta so informativne. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Ne 1A internet d.o.o. ne katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacijami, ki jih te spletne strani vsebujejo. Ravno tako ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi nezmožnosti uporabe informacij, ki so objavljene na teh spletnih straneh.

Razumete in strinjate se, da nismo odgovorni za vsebino spletnih strani tretjih oseb, do katerih dostopate preko povezav in oglasov, objavljenih na naših straneh. Ko zapustite spletno mesto 1ainternet.info, si morate prebrati pogoje poslovanja spletne strani, katero ste obiskali. Spletne strani obiskujete izključno na lastno odgovornost.

Vsebina spletnega mesta 1ainternet.info (dizajn, izvorna koda, programska oprema) je avtorsko delo podjetja 1A Internet d.o.o.. Avtorsko delo je zaščiteno v skladu z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu je dovoljeno pregledovati in uporabljati izključno za lastne potrebe. Vsebin ni dovoljeno, prepisovati, reproducirati, ponovno objavljati in jih nato razširjati, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja 1A internet d.o.o.

Uporabnik (vi) se strinjate, da tega spletnega mesta ne boste uprabljali na način, ki bi pomenil kršitev pravic ali zasebnosti tretje osebe. Prav tako se strinjate, da ne boste poskučali na spletno mesto naložiti podatkov, ki vsebujejo viruse, črve ali kakšno drugo obliko programske kode, ki bi nam ali komur koli drugemu povzročila karkšno koli škodo.

Pridržujemo si pravico, da vam iz kakršnih koli razlogov onemogočimo dostop do tega spletnega mesta, če se nam to zdi potrebno.

Z registracijo se strinjate in dovoljujete temu spletnemu mestu uporabo "piškotkov" (cookies). Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov in v izjavi o zasebnosti.